Bekijk de nieuwe tarieven voor 2023 op de massage pagina! Reserveren? Bel: 06 53 964 987

OVER JARIYA

Mag ik mij voorstellen...


Mijn naam is Jariya Rungrangsee. In Thailand ben ik grootgebracht door mijn grootmoeder en van haar heb ik het massage meegekregen. Ik ben Thaise en sinds 1996 woonachtig in Nederland. In Nederland ben ik altijd met massage, kruiden en olie bezig. In de Nederlandse maatschappij heeft iedereen een druk leven. We werken te hard, eten vaak ongezond, stressen, zieken enz. Ik wil mensen graag helpen doormiddel van mijn massage. Daarom begin ik met een massage praktijk. Ik masseer met druk punten, warme massageolie en kruidenbalsem. Afhankelijk van de klachten van de klant. Massage is geen luxe. Het is puur gezondheid. Mijn massage heeft baat bij rugklachten, stress, reuma, hoofdpijn. Door een betere bloedsomloop en met de juiste kruiden worden de klachten verholpen.


Waarom een massage?

Stress is heel slecht. Het is een tijd om aan jezelf te denken. Massage is voor iedereen. Even een moment voor jezelf en aandacht voor je lichaam. Zitten je schouders vast en heb je last van je rug dan kan een massage verlichting geven. Er zijn nog een paar goede redenen om je te laten masseren. Ontspanning, Gedachten stil zetten, Verwijderen afvalstoffen. De bloedcirculatie en de lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Nog veel meer .


 

KIES UIT HEERLIJKE MASSAGESTHAI OIL MASSAGE, HOT STONE MASSAGE, RELAX MASSAGE, TRADITIONELE MASSAGE OF BIJVOORBEELD CUPPING, HET KAN ALLEMAAL, VOOR EEN PRIJS. LAAT JE ADVISEREN DOOR JARIYA MASSAGE.

ZORG VOOR JE LICHAAM
BOEK NU!